Logo van de TheRoamingRover.nl - Monty's Way - 4x4 - fun - adventure - travel

Voorstellen

In het kort – Wij zijn een avontuurlijk duo dat klaar staat om de wereld te ontdekken. Ik ben Inge, een 55-jarige reisliefhebber, en Monty is mijn 4×4 camper. Samen zijn we gereed om avonturen te beleven en nieuwe plekken te ontdekken! Hieronder delen we meer over onszelf.

Inge

Mijn reis begon in het St. Jozefziekenhuis in Eindhoven, waar ik vijfenvijftig jaar geleden werd geboren. Samen met mijn ouders en broer heb ik van jongs af aan Europa verkend, eerst met de tent en later met de caravan. Deze reizen hebben mijn liefde voor ontdekken aangewakkerd en mijn verlangen naar avontuur vergroot.

Toen ik oud genoeg was om zelf op pad te gaan, wist ik dat ik wilde rondtrekken. Fietsen werd mijn favoriete manier om dat te doen. Ik heb gefietst door landen als Frankrijk, Engeland, Schotland en de Verenigde Staten, waarbij ik genoot van de vrijheid en verbondenheid met de omgeving. Deze passie voor het fietsen heb ik geërfd van mijn fietsende peetoom en peettante, die me inspireerden met hun verhalen. Een paar jaar geleden heb ik de fiets verruild voor een motortrike, Herbie, waarmee ik fantastische reizen heb gemaakt. Maar nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk omdat ik meer comfort tijdens mijn reizen wilde. Hierdoor heb ik onlangs de overstap gemaakt naar een 4×4 camper, genaamd Monty.  Het is tenslotte, zoals mijn broertje het treffend verwoorde: “Je wordt een dagje ouder zusje, je bent geen 18 meer. 😉” .

Samen met Monty vorm ik nu een avontuurlijk duo: TheRoamingRover.nl – Monty’s way.

Avontuurlijk duo, ontdekken wereld - Inge en Monty
Rondje fietsen met peetoom, peettante en m'n broertje.

Monty

Geboren in een Toyota-fabriek en behorend tot de Hilux familie, kreeg ik in 2019 groen licht om de weg op te gaan. Ondanks dat ik nog een “broekie” ben😉, heb ik toch al bijna 80.000 kilometer op de teller staan. Momenteel wordt er een huisje op mijn rug gebouwd, zodat ik samen met Inge door de Americas kan reizen. Omdat Donmar in Zutphen woont, woon ik daar nu ook tijdelijk. Tegen eind oktober, begin november 2024 hoop ik naar Utrecht te verhuizen. En dan kunnen Inge en ik als avontuurlijk duo de wereld gaan ontdekken. Te beginnen met de voorbereiding op de reis naar de Americas, omdat die met rasse schreden naderbij komt.

Vanzelfsprekend, kijk ik, Monty, er enorm naar uit om samen met Inge de wereld, maar eerst De Americas,  te ontdekken!

Off-road met Toyota Hilux en Doncamp camperunit - Toyota Hilux Wit, 2.4-D4 uit 2019 - schuin van voren
Monty, Toyota Hilux (2019)